Yderligere inforation til dig der gerne vil vide mere

Din garati for en professionel behandling:

Pigmenter: Jeg bruger kun Purebeaus mineralske produkter. Dette er et højkvalitetsprodukt der fremvise dokumentation for allergitest

Nåle: Denne pen jeg arbejder med består af fjedernåle. Fordi de fjedrer møder de din hud skånsomt. Selvfølgelig er vores nåle sterile, og anvendes kun en gang. 

Bedøvelse: God bedøvelse koster! Jeg bruger kun kvalitetsbedøvelse og sparer ikke på den. Der bruges det der er behov for.

Certificering, erfaring og et solidt firma til at bakke op. Jeg er uddannet hos Purebeau og har på alle måde levet op til de krav. de har for at jeg kan kalde mig Purebeau pigmentør. Jeg har ikke fået "tilsendt et bevis med posten", men er eksamineret med modeller i både bryn og eyeliner. 

 

Er du i tvivl om calligraf 3D bryn er noget for dig?

Så bestil tid til en konsultation. Hvis du efterfølgende bestiller tid til pigmenteringen, eller kommer tilbage senere, så får du refunderet pengene for konsultationen. 

 

Hvad kan gøre, at man gerne, vil men også er i tvivl? 

Du er måske ikke sikker på, hvilken facon du vil havde:  Kik på billederne, tænk på hvad du IKKE vil havde. Mød op til konsultation og lad Line stille dig alle de afklarende spørgsmål, som hun har erfaring for giver en afklaring. Beslutter du dig for at få pigmenteret din bryn, kan en det være en mulighed, at vi pigmenterer dine bryn så der er plads til at give den ekstra facon ved efterbehandlingen. Sådan kan du kikke på dem og langsom danne dig en holdning til hvordan de endeligt skal se ud. 

Du er nervøs for at det gør mere ondt end du kan holde ud. Vil du gerne mærke hvor godt bedøvelsen virker. Kom ind på klinikken og få en lille prik på. Så prøver jeg efterfølgende at prikke dig med en akupunkturnål. så kan du mærke forskellen.

Hvad nu hvis de bliver for høje, lave, forkert farve. Hvis du har sagt du vil havde lyse istedet for mørke, kan jeg lægge en anden farve i ved efterbehandlingen. Er der tilkommet en eksra streg der ikke burde være der, kan vi fjerne den mens vi er der. Vi har et opsløsermiddel og neutraliserende farver. MEN JEG KAN IKKE FJERNE ET HELT BRYN.  

Du er bange for at du fortryder det: Er du bange for om du vil fortryde. Så fortæl mig hvad det handler om. Jeg skal nok finde ud af, om du virkelig er bange for, om det er noget for dig, eller du bare manger information. Fordi fornemmer jeg, at du ikke er afklaret med, at du gerne vil havde pigmenterede dine bryn, så anbefaler jeg at du venter, og prøver at lægge mærke til i hverdagen, hvor mange gang du faktisk ønsker, at du havde flotte bryn. 

Kan du ikke overbevise mig om at du gerne vil havde pigmenteret dine bryn, så går går jeg ikke i gang. Selv om de kun holder op til 5 år, så sitter de fast når de er pigmenteret. 

UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER ER DU VELKOMMEN TIL AT RINGE OG FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK MED LINE. DET ER OFTE EN GOD IDE AT FÅ EN SNAK MED PIGMENTØREN, INDEN DU MØDER OP.

RING ELLER SEND SMS TIL 20720731