Hvad klienterne siger efter alternativ behandling

Jeg glemte at være bange, da flyet lettede

Jeg har i mange år lidt af flyskræk. Jeg elsker at rejse, men flyveturen var et mareridt  Selv ved tanken blev jeg utilpas. Jeg har gennem mange år prøvet mange terapiformer, både hypnose, psykolog mv. Og alligevel når dørene lukkede sig i flyet, blev jeg stadig desperat. Jeg opsøgte Klinik LifeCare af anden årsag, og i den forbindelse kom vi ind på min flyskræk. Jeg fik 3 behandlinger inden en forestående rejse. Næste gang vi lettede glemte jeg at være bange. Og nu er jeg rigtig lettet ved tanken om at skulle rejse.

Kristina 33 år, Frederiksberg

Min perfektionisme styrede mit liv – nu griner jeg af de ting, jeg glemmer

Mit liv som mor til to spastisk lammede drenge kræver et stort overskud - både på hjemfronten og ikke mindst i kampen for, at drengene får den hjælp, der passer til deres behov.

Da jeg opsøgte Klinik Lifecare følte mig total energiforladt. Min engang sporty krop var nu blevet til en overvægtig pige, som jeg ikke kunne kende i spejlet. Jeg følte, at der var så mange ting, jeg gerne ville, men pligterne kaldte. Jeg ville gerne tabe mig, samt have hjælp til at finde mig selv midt i den travle hverdag

Da jeg startede behandling hos Klinik Lifecare var mit første mål, at tabe mig og øget mit energiniveau. Jeg tabte 12 kilo på 2 mdr. - trods stofskifteproblemer. I forløbet blev mit energiniveau behandlet og mine tankemønster gennemgået, og jeg lærte at tænke og tage anderledes på tingene. Jeg har stadig travlt – men jeg kender mig selv igen.

Helle, 36 Søborg

 

Klinik Lifecare kommenterer

Mange kvinder kommer til klinikken fordi de føler at den pige de engang var forsvundet helt i hverdag og pligter. De føler at de lever for at få hverdagen til at køre og magien er gået af de fortryllende ungpigedrømme. Endvidere har selvtilliden lidt et knæk efter et par børn og ingen tid til at passe figuren.
Hvor var det kæden hoppede af og kan man finde harmoni mellem ambitioner og drømme.
Var det livet vi drømte om.

 

Kolik baby - nu smiler jeg til min familie i stedet for at græde

Min baby græd og græd og jeg anede ikke, hvad jeg skulle stille op Jeg var træt, opgivende og følte mig som en dårlig mor. Da jeg kom til Line Eriksen, havde hun den ro der skulle til, for at jeg kunne slappe af. Hun tog min baby, der græd konstant og gik rundt med ham og gav ham behandling imens. Han faldt til ro, og mens jeg holdt ham, fik han smertefri behandling. Han faldt i søvn og sov i 2 døgn. Efter 1. behandling var de store grædeturer væk og efter 4. behandling, sov han om natten og smilede om dagen.

Mor til baby, Stockholm 2003

 

Klinik LifeCares erfaringer om kolik

Babyer fra 1-3 mdr. kan få grædeturer , hvor de græder og græder og ikke er til at trøste. Nogle babyer græder i døgndrift og andre græder især om eftermiddagen. Det er frustrerende at se sit barn græde og ikke være i stand til at hjælpe.

Med en kombination af kinesiologi, zoneterapi, kranio sakralterapi, Back blomsterdråber og Cellesalte bliver gråd til smil. Samtlige behandlinger er smertefri, og babyen må ikke være utilpas under behandlingen. Jeg har i min tid som behandler aldrig oplevet en baby, jeg ikke kunne gøre en forskel på.

 

Jeg kan slå græs igen

Siden jeg var 4 år har jeg lidt af græsallergi. Jeg tog hver sommer store mængder medicin for at holde allergien væk. Inden jeg fik behandling hos Klinik LifeCare fik jeg taget en priktest, der viste udslag på græs.Sommeren efter behandlingen slog jeg græsset hjemme hos min familie. De har aldrig set mig på græsset om sommeren. Da jeg fortalte dem, at jeg var medicinfri, troede de at det var løgn! Nu 5 år efter har jeg stadig ingen reaktioner.

Pauline, 33 Stockholm

 

Jeg har fået mit liv tilbage og et nyt job

Jeg havde konstant hovedpine og træthed i døgndrift. Jeg ingen energi til at passe et krævende job og min familie. Efter den første behandling oplevede jeg for første gang fornyet energi og nu dage uden hovedpine. Jeg fik energiterapi og smerteterapi. For hver behandling følte jeg mere og mere energi. Uden hovedpinen kunne jeg se, hvad jeg skulle gøre og begynde at planlægge min fremtid. Igennem LifeCoaching evnede jeg at evaluere mit liv, og få sat ord på hvad der virkeligt betød noget for mig. Min mand og mine børn var vigtigst. Jeg fik mod til at søge et lederjob og fik endeligt hvad jeg altid har drømt om. Nu 6 år efter har jeg stadig ikke hovedpine og masser af energi.

Katja, 48, Stockholm

 

Nu smiler pigerne til mig

Da jeg var 15 år, var jeg uendelig genert. Jeg var dygtig nok i skolen, havde en dejlig familie og gode venner. Men når jeg var sammen med piger, følte jeg mig pludselig som en dreng på 10 år. Det var som om alle piger grinede af mig, når jeg gik forbi. Jeg begyndte at holde mig for mig selv og undlod sociale sammenkomster. Det var ikke fordi jeg ikke kunne lide pigerne, tværtimod. Men de gjorde noget ved mig, jeg ikke kunne beskrive!
Jeg ved ikke hvordan behandlingerne virkede. Kun at jeg pludselig begyndt at snakke med pigerne, og de pludselig smilede til mig i stedet for at grine af mig. I dag griner jeg selv ved tanken om at pigerne skræmte mig.

Anonym teenager i København

 

Mine hedeture forsvandt

Jeg har aldrig vist, hvor generende det kan være, når en hedetur går i gang. Hedeture var noget min gamle moster havde! Jeg skulle pludseligt til at tænke på, hvilke bluser jeg havde på og ikke kunne få svedeplamager under armene af.

Efter behandlingerne hos klinik LifeCare er mine hedeturer helt væk, og jeg føler at jeg igen kan leve mit liv uden at føle mig som en gammel moster.

Sonja, 51, Nordsjælland

 

Klinik Lifecare kommenterer:

Overgangsalderen er frygtet af mange kvinder. Vægtforøgelse og hedeture hører til de mest kendte gener. Nogle kvinde oplever ingen gener med menopausen, men mange kvinder lider med hedeture, både fysisk og psykisk.. Klinik LifeCare har hjulpet mange kvinder igennem overgangsalderens generer, så kvindeligheden igen kan få lov til at blomstre.

 

Det er ikke kun teenagepiger, der lider af menstuationssmerter

Lige siden jeg var helt ung, har jeg haft menstuationssmerter. Jeg har i mange år været nødt til at tage mange piller for at fungere. Jeg planlagde for så vidt vores liv uden om mine menstruationsperioder. Jeg troede, at det var en del af at være kvinde! Men en veninde fortalte at det kan behandles uden medicin. Jeg tænkte, at det var et forsøg værd! Jeg fik behandling en gang om ugen i 2 måneder og er et nyt menneske. Ingen smerter mere. Samtidig behandlede Line min bihulebetændelse og den følgende vinter kunne jeg mærke, at jeg faktisk slet ikke var syg. Jeg kommer til behandling fortsat en gang om måneden, og kan mærke at min energi er i top. Havde jeg bare vist for mange år siden, at menstruationssmerter er unødvendige.

Anne Lise, 49 fra Nordsjælland

 

Klinik Lifecare Kommenterer: Det er almen opfattelse, at PMS, hovedpine, oppustenhed og menstruationssmerter er en del af at være kvinde. Både helt unge pige og kvinder, der går mod overgangsalderen, kan lide med disse gener. De fylder en stor del af livet og er helt unødvendige. Behandlinger har hjulpet mange kvinder til få et liv, hvor de ikke behøver at smide en uge ud af kalenderen om måneden.
Jeg oplever i øvrigt ofte, at mine klienter fortæller, at de kommer af anden årsag og så fortæller at de i øvrigt ikke har menstruationssmerter,, PMS, hovedpine mv. længere. Faktisk en bonuseffekt.

 

Jeg kan bruge min arm igen uden smerter

Jeg har egen forretning, hvor jeg hver dag er nødt til at bruge min arm. Desværre blev den overbelastet og til sidst i en sådan grad at jeg ikke var i stand til at bruge den. Det var som om, at jeg var immun over for behandling. Men så kom jeg til klinik LifeCare og fik