ULTRATONE FUTURA PRO MASKINER

Klinik Lifecare anvender vi markedets bedste behandlingsudstyr: 

Som pioner i biostimulation er Ultratones behandlingssystemer baseret på over 50 Års videnskabelig forskning!
Ultratones Futura®Pro er kulminationen af 50 Års forskning fra et team af ingeniører, videnskabsmænd, doktorer og terapeuter, der opfandt det første transportable elektriske terapiapparat og pionerede anvendelsen af elektronisk stimulation og biostimulation til både sundhed, skønhed og terapeutisk anvendelse.

Ultratone anvender sin patenterede OCM® teknologi i markedets mest avancerede udstyr Futura® Pro Bioptic System. Futura® Pro er det ultimative behandlingssystem indenfor skønhed og helse. Ultratone skaber ikke bare imponerende resultater indenfor terapi, helse og skønhed, men er frem for alt et sikkert og trygt valg.

Ultratone Futura®Pro kan behandle strækmærker, appelsinhud eller uønskede fedtdepoter samtidig med at musklerne tones og opstrammes. Et særligt Multi Body program kan der gives flere typer behandlinger af kroppen på samme tid. F. Eks. Reducering af cellulite på lår, lipolyse (fedtforbrænding) i taljen og opstramning af mavemusklerne.
En triple effekt, fordi muskler, bindevæv og huden samtidig detoxes og cellerne dermed kommunikerer optimalt. Ultratone Futura® Pro er det eneste system i verden, der anvender den patenterede OCM® teknologi i behandlinger.

Ultratone Futura Pro anvender bioptiske signaler der sendes via en centrale body activator, hvilket forstærker de behagelige Ultracell og ultrabølge signaler. 44 individuelle signal mønstre kombineres til over 150.000 progressive program faser, som kanaliseres gennem den nye og patenterede optiske enhed, som sikrer koncentreret biostimulation af kroppen.

ULTRATONES SÆRLIGE BEHANDLING TIL ANSIGTSBEHANDLING:

De speciel udviklede Magic Gloves og Mikropenne anvender en fin næste umærkelig mikrostrøm, der med mikro dermabrasion indsluser en speciel opbyggende creme i hudens yderste cellelag, hvor cellerne iltes og får tilført den livgivende fugt. Hele 80 % af cremerne optages af huden med behandlingerne. Huden får en sund og frisk kulør og syner velplejet og lækker. Fine linjer fjernes og rynker reduceres. Uden mikro dermabrasion optager huden 30 % af de dyre cremer, som derved ikke får den optimale effekt.

Mikropenne anvendes udelukkende til foryngende ansigtsbehandlinger, i daglig tale også benævnt som hønserøv, kragetæer og dybe rynker. Med Magic Gloves mikrostrøm arbejdes med hele håndflader, og handskerne er ideelle til opstramning og fornyelse af dermis overalt ansigt, hals, dekollete, mave m. M.

ULTRATONE ULTRALYD SKABER IMPONERENDE RESULTATER 

ULTRATONES ultralyd pulserer med en høj frekvens på henholdsvis 3 MHz og 1 MHz gennem piezoelektrisk krystal og udsender lydbølger til at nedbryde cellulite og destruere fedtceller med sikker og kontrolleret kavitation.

Ultralyd stimulerer også indholdet af collagen og elastin, reparerer væv, fjerner akne og rosacea, heler sår og optimerer optagelse af cremer og geler i huden. Den håndholdte ultralyd er forprogrammeret til både kroppen og til ansigtet.

VIGTIG INFORMATION

Ultralyd er lydbølger ved høje frekvenser, der er uhørlige for det menneskelige Øre. Til kosmetiske behandlinger frarådes at anvende ultralyd med frekvenser lavere end 800 kHz (0,8 MHz), der er forbudt i flere europæiske lande.

Ultratone er godkendt til medicinsk behandlinger og kan anvendes til både ansigt og krop – sammen eller hver for sig.

Det er nødvendigt at oplyse alle sygdomsmæssige forhold. Såfremt du er i tvivl spørg os og din læge. BIOSTIMMULATION MÃ… IKKE ANVENDES SAMMEN MED PACEMAKER

Ultratone er specielt udviklet til følgende type behandlinger:

KROP

 • Slankebehandlinger
 • Vægttab (maks. Kalorieforbrænding)
 • Opstramning af figur
 • Generel muskelstyrkning
 • Genoptræning
 • Strækmærker
 • Cellulitis/Appelsinhud
 • Løs hud
 • Detox af affaldsstoffer
 • Væskeophobning
 • Lavt stofskifte

ANSIGT:

 • Ansigtsløft (uden kirurgi).
 • Fjernelse af rynker og fine linjer
 • Genoptræning af muskulatur efter traumer (operationer, ansigtslammelser m.v)

Klinik Lifecare står for kvalitet og erfaring

Alle Ultratone Futura®Pro er altid med de sidste opgraderinger.
Indehaver Line Colvig Eriksen er 1. Grads Certificeret Ultratone Behandler og underviser andre behandlere Ultratone behandlere i DK.
Helbredsbredsbehandlere kun af personale med eksamen i Anatomi, fysiologi og uddannelse i Mekanisk Kinesiologi, Akupunktur, Zoneterapi mv.