INFORMATION OM BOOKING, FREMMØDE OG AFLYSNING AF AFTALE

Her kan du læse om det praktiske der er værd at vide:

COVID19 HENSYN: Du bedes ikke møde til behandling, hvis du har symptomer i form af: Feber, forkølet, hoste, muskelømhed. Du bedes medbringe eget lagen, håndklæde og tæppe til behandlingen. Ved ankomst beder vi dig spritte af. Du bedes møde til aftalt tid - IKKE FØR!. 

Når du booker en aftale hos mig, modtager du en bekræftigelse via email, og du vil 24 timer før modtage en sms. Har du ikke modtaget denne SMS, har du ingen aftale! Den bekræftende sms fortæller at du står i min kalender. Er du tvivl - så send sms på 20720731.

Klinikken er åben efter aftale i angivet tidsrum. Har du ikke nogen aftale, åbnes døren ikke, da jeg  ønsker at give mine klienter mest mulig service og privatrum, når de kommer til en aftale, derfor åbner jeg IKKE døren såfremt jeg har anden behandling.

Når jeg arbejder som coach/psykoterapi afbryder jeg IKKE en session for at åbne døren.

DERFOR: Kommer du mere end 10 min tidligere end din aftale, så kan du ikke forvente at døren bliver åbnet. Derfor har jeg også sat kalenderen efter, at mødetid betragtes om ankomsttid. Og i de følgende 10 min er der tid til at komme ind ad døren.

 Du finder KLINIK LIFECARE adressen; 

Gl. Holtevej 106B, 2840 Holte. 

FREMMØDE

Når du møder til aftalt tid i klinikken, har jeg sat 10 min af til at du kommer ind af døren.  Så er du et par minutter forsinket er vi ok med det.'

OM AT VÆRE FORSINKET 

MEN såfremt du ankommer til kllinikken 15 min efter aflyst tid, bliver denne tid fratrukket i behandlingen. Er du ikke ankommet indenfor 25 min betragtes dette som udeblivelse, uanset årsag. Så tak for at du sender sms til at informere mig, men heller ikke jeg kan ændre på at tiden går.

UDEBLIVELSER og FOR SEN AFLYSNING kort og kontant.

Møder du ikke til aftale tid, eller melder 24 timer før, vil du blive afkrævet fuld betaling for behandlingen. Dette gælder UANSET ÅRSAG. Når du booker tid hos os, vil du blive informeret om dette og modtage mail fra os om booking.

At resevere en tid til en aftale betragtes fuldstændig som du har købt billet til  "et flysæde". Møder du ikke op, kunne vi havde reseveret til en anden kunde.

Derfor sendes mail, når du har booket. Denne bekræfter at du nu har bestilt tid.

Ved udeblivelser vil du modtager regning på mail, som du bedes betale indenfor 3 dage. Betaler du ikke kan du forvente rykkegebyr på 100 kr efter 10 dage, hvorefter vi sender betaling videre til inkasso,

HVIS JEG AFLYSER VOR AFTALE EFTER 24 TIMER FØR AFTALE - FÅR DU TILGODEBEVIS PÅ SAMME BELØB SOM ER GÆLDENDE 3 MDR.

 

SÅDAN AFLYSER OG OMBOOKER DU:

Du modtager sms dagen før din booking, som minder dig om at du har en aftale hos os.

Aflysning eller ombooking af aftaler foregår nemt via online booking:

Du er velkommen til at sende sms til 20720731 (bemærk at du IKKE kan svar sms, da denne kommer fra vores kalender)

Aflysning og ombooking kan KUN ske via SMS eller ONLINE BOOKING

DET ER DESVÆRRE IKKE MULIGT AT BESTILLIE TID/OMBOOKE/AFLYSE VIA MAIL.

Så sender du en mail om at du ikke møder vil denne ikke blive betragtet som gyldig!

 

MEDBRING HÅNDKLÆDE TIL ALLE KROPSBEHANDLINGER ELLER LEJ ET I KLINIKKEN FOR 20 KR.