Quantrum Chakra terapi

Chakras er centre for energi, som ligger på midterlinjen af legemet. Der er syv af dem, og de styrer vores psykologiske egenskaber. Chakraerne er placeret på den nederste del af vores krop er vores instinktive side, de højeste vores mentale side.

CHAKRA BEHANDLING HOS KLINIK LIFECARE

Alle chakrabehandlinger starter med en samtale og herefter planlægges et behandlingsforløb som kan bestå af en eller flere behandlingsteknikker:

  • 12 Chakra biofrekvenser (Prognos Energitest og kinesiologisk test af de 12 chakra. Særlig godt til børn)
  • Kinesiologisk farveterapi (kinesiologisk test af chakra. Hvert chakra balanceres med NLP teknik og farveterapi)
  • Kinesiologisk chakra akubalancering (Kinesiologisk teknik der kobler muskler og chakra sammen. Disse balanceres med akupuntkur)
  • Quantum Chakra balancering (Quantum chakrasten med betafrekvenser)
  • Kinesiologisk relationsterapi (Kinesiologisk test og emotionel balancering.

QUANTUM CHAKRA BALANCERING

Quantum chakra balancering er afslappende og energifornyende både fysisk og mentalt. Meridianernes energi oplades og blokeringer opløses og affaldsstoffer udrenses.  Denne særlige balanceringsmetode kan mærkes både fysisk og mentalt. Efter første behandling mærkes fornyet energi og ro i sindet.
Denne behandling foregår i 22 minutter liggende afslappende på en briks med hver af de 7 Quantum Chakra Sten placeret på hvert chakra. Efter bare første behandling opleves fornyet energi. Det optimale resultat opnås med en behandling pr uge I 6 uger.

Mere information om Quantum Chakra balancering

Quantum chakra behandling består af syv glassten hver i de syv chakra farver: rød, orange, gul, grøn, turkis, blå og hvid.
Chakra stenene er nanoteknologisk fremstillet og optager således beta Qi energien særligt koncentreret fra Quantum mineralbox bestående af 13 sjældne mineraler. Denne Quantrum mineralbox anvendes også til bl.a. At oplade vand med Qi. Opladt Qivand anvendes også til energiopladning, udrensning, neutralisering af elektrosmog og geopatisk belastning.
Quantum energibalancering er med stor fordel anvendt af mange både som solobehandling eller i kombination med anden behandlingsteknik.

CHAKRA RELATIONSTERAPI

Dette er en kinesiologisk test, der tester vores interpersonelle energistråler (eksempelvis relationer mellem forældre/børn – partner, osv.) såfremt der konstateres ubalancer i disse relationer, balanceres disse vha. bl.a. Farveterapi og Quantum chakra.

Bestil tid til din chakrabalancering