• Book tid til din vacuflex behandling

    1. del af behandlingen foregår med Vacuflexstøverne. Effektiv udrensning. Gør ikke ondt, men det "trækker" der, hvor ubalancerne findes

  • 30 sekunder efter vacuflexstøvlerne

    Farveforskel forekommer 30 sek efter vacuflexstøvlerne er taget af. Her ses de kroppens energi- og helbredstilstand på de klassiske zoner under fødderne

  • Vacuflex cupping

    Sidste del af behandlingen foregår med bløde "sugekopper.Denne del er en kombination af akupunktur og zoneterapi. Virker som et energibrusebad. De sidder kun på punkterne kort.

EFFEKTIV ZONETERAPI vha. VACUUMTERAPI

Vha. Det skabte undertryk (sug) fra Vacuflex fremtrækkes og synliggøres ubalancer og affaldsstoffer som tydelige røde områder på foden. Disse områder behandles dernæst med en kombination af meridianmassage med vacuum cupper og klassisk behagelig zoneterapi.

Vacuum zoneterapi -hvorledes?

I forbindelse med Vacuflex-behandlingen sættes filtstøvler på fødder/underben, hvorefter et vacuumsug fremtrækker og behandler de zoneterapeutiske punkter på fod og ankel. Desuden føles det frembragte undertryk som en solid massage og drænage af hævede fødder. Denne del tager ca. 6 minutter. Herefter tages støvlerne af og der ses nu (i 30 sek.) En række fremhævede områder på fødderne. Disse områder er alle udtryk for ubalancer og affaldsstoffer der skal behandles yderligere. Man kan således sige, at dette er behandlerens “kort” over områder, der skal ses yderligere på. PÅ billedet nedenfor ses et eksempel på en sådan “mapping”:

Behandleren kan her analysere kroppens tilstand. Der tages billeder, således at tilstanden kan følges til næste behandling

Energimassage med sugekopper

En yderligere behandlingsmulighed med Vacuflex er den såkaldte energimassage. Energimassagen foretages med sugekopper og foregår under fødderne, fra ankler til knæ, på overarme, underarme og hænder. Energimassagen føles som var det hele kroppen der blev masseret. Efter energimassagen mærkes energien igen at flyde optimalt. Efterfølgende behandles videre med zoneterapi og-/eller akupunktur.

Selve Vacuflex-systemet er en kombination af zoneterapi og akupunktur udviklet af Inge Dougans i Sydafrika. Systemet er udviklet og afprøvet gennem mere end 20 År.