Indehaver, behandler, coach og psykoterapeut Line Colvig Eriksen

Velkommen til mit univers, hvor det gennemgående tema er LIVSKVALITET: Altså "DET", der skaber værdi for os i livet.

Jeg arbejder med at skabe livskvalitet ud fra de tre indgangsvinkler:

INDRE: Helbred/energi – til at leve smertefrit, kraftfuldt og have en rask og frisk krop.

YDRE: Fysiske/udseende – til at have en fysisk stærk krop og være glad, tilfreds og stolt af vores krop/figur.

EMOTIONELT: Tanker/følelser – til at leve i fred, føle overskud og glæde, være fri af fortiden, stress, konflikter og begrænsende overbevisninger om os selv.

Der ikke ualmindeligt, at vi først reagerer på at passe på os selv, når vi oplever, hvad vi ikke har/kan.

Derfor anser jeg alle tre sider af livskvalitet som værende lige vigtige, og jeg ved – efter 27 års erfaring -  at jeg møder mine klienter ”der hvor dråben flyder over” - f.eks. når smerter, nedsat fysisk funktion afholder os fra at leve det liv vi gerne vil – når vil lader vores forfængelighed manifester sig, eller utilfredsheden med vores udseende flyder over. Når livskriser, stress og indre smerte fylder for meget. Derfor arbejder med energiterapi, vægttab, træning og fit mindsæt, coaching og psykoterapi, fordi jeg både professionelt og af egen erfaring ved, at porten til det liv vi helst vil have, har mange døre at komme ind ad.

 

Jeg har gjort en dyd ud af at kvalificere mig gennem et helt liv, fordi det betyder noget for mig at skabe resultater – og fordi disse 3 områder på hver sin måde er en del af min egen historie, som kommer her:

UDSEENDE MÅ GERNE BETYDE NOGET!

Min egen historie startede med interesse for mit udseende og fysiske krop, fordi utilfredsheden og manglende accept af mit fysiske jeg fyldte meget. Livet har lært mig at accept både er en mental proces, såvel som viden om ”den fit livsstil”. Jeg er ikke bleg for at indrømme, at også jeg bliver glade i låget af at være stolt, glad og tilfreds med min vægt og figur.

Som en klient sagde: Mit helbred er vigtigt på langt sigt, mit udseende er vigtigt i dag. Derfor har jeg også mit fokus på at hjælpe kvinder tabe sig og få en fit figur, - fordi det betyder måske mere, end de fleste af os siger højt.

EN STÆRK KROP MED GOD ENERGI KAN NOGET!

Jeg blev i mine unge år fuldstændig fascineret af Østens tilgang til helbred og energi, - og har igennem denne viden oplevet at bjerge mit eget helbred. At studere TCM igennem flere vinkler har lært mig at se på kroppen som en helhed og en historie, hvor symptomer er en ringeklokke, der kalder på hjælp til at blive bragt tilbage til ”balance”. Igennem mange forskellige uddannelser i alternativ behandling og flere årtier til at praktisere dem i har jeg erfaret at den bedste behandling, er den der passer individuelt til min klient.

ÆGTE LIVSLÆDE UDSPRINGER FRA VOR INDRE EMOTIONELLE VERDEN

 Vi mennesker kan lide at være lykkelige, føle os elsket. Føle fred, glæde, håb, tilfredhed, føle os værdsat, og at vi kan gøre en forskel osv. –   når livet byder os citroner og modgang så mærkes det i vores indre univers. I DK er vi opdraget til ”at leve med det”, tage os sammen og fortrænge at vi er langtfra tilfreds med livet. Vi tror at vi skal bide i græsset og være kørt over af stress, før vi overvejer: Måske skulle jeg søge efter hjælp.

Da jeg selv blev psykoterapeut og coach bliv jeg ”tvunget” i terapi som en del af uddannelsen. Jeg opdagede her, at der var etager af livsglæde, selvproduceret lykke og en indre kraftkilde jeg ikke anede eksisterede. Der er nogen der er nødt til at styre helikopteren, mens vi opdager genveje til maks livsglæde mens vi er her på jorden. Synd er det at gå glip af denne

 

 NÅR JEG IKKE ARBEJDER: 

Privat er gift, mor til 2 børn, mormor til 2 små piger. Jeg elsker min hverdag, mit passionerede arbejde, min schæferhund Bambi. Jeg er en kombination af at være bogorm i sofaen, elske at grine til jeg græder, danse glad i køkkenet mens jeg hakker grønsager – og træne vægttræning Jeg er meget ”dreng indeni”, efter jeg er vokset op med 4 brødre og elsker sportsbiler, Le Main og hård træning. Samtidig er jeg er romantisk og tøz der elsker all the girl things. Jeg er kendt for at sige:

 • Der er ikke noget, der er skidt uden det er godt for noget andet
 • Kamp til stregen, respekt hele vejen
 • Det goe er….

Er du yderligere interesseret i min professionelle baggrund uddannelse og virke, så læs mere her:

MIN BAGGRUND OG UDDANNELSER:

PSYKOTERAPEUT (Exam, ID Academy)

 • MASTERCOACH (Exam., Manning Inspire)
 • KINESIOLOG (Dipl, Kinesiologiskolan)
 • N.O.T TERAPEUT (NEURAL ORGANISATION TECHNIQUE (Dipl, Evelyne Ruup, Ferreri Institute)
 • AKUPUNKTØR (Exam., Roskilde Akupunkturskole)
 • ZONETERAPEUT (Exam., FDZ)
 • KRANIOSAKRALTERAPEUT (Dipl, Kinesiologiskolan)
 • LÆGESEKRETÆR (Rigshospitalet)
 • EREPS 3, FITNESS INSTRUKTØR (Exam., Fit og Sund)
 • EREPS 4 PERSONLIG TRÆNER (Exam., Fit og Sund)

 

ØVRIGE KURSER/UDDANNELSER:

Makeupartist, kosmetolog (USA), Kostvejleder (Stockholm/DK), Negleteknikker (Bio-Sculpture), Pigmentør (PureBeau), Ultratone Slankebehandler,

 

ØVRIGE AKTIVITETER:

Indehaver af Klinik Lifecare og  Lifequality By Line 

Onlinekurser/forløb om mindsæt, vægttab, træning og personlig udvikling

Foredrag  og kurser for både private og virksomheder

Bootcamps i Spanien, Costa Del Sol

Læs mere her: