Hvilken behandling skal du vælge?

Det kan være lidt af en jungle at finde den behandling der virker for dig. Lad mig gøre det lettere for dig, bestil tid til en indledende behandling og vi vil herefter sammen finde den behandlingsmetode der passer dig, eller en kombination af disse. 

Gennem de mange uddannelser jeg har gennemgået og års og timers erfaring som fuldstidsbehandler, så er min helt grundlæggende holdning: At den behandling der virker på den ene ikke nødvendigvis er lige så effektiv på en anden klient. Selv om de har samme symptomer. Fordi mennesket bag har måske en helt anden historie, alder, vaner, genetik ect.

MEN jeg ved - efter alle disse mange år - at kinesiologi - zoneterapi - akuptunktur - kraniosakralterapi eller bioresonans hver især har en gave.

Så derfor er et behandlingsforløb hos Klinik Lifecare, et samarbejde hvor jeg bruger alle de værktøjer og al den erfaring jeg har og integrerer dem i en behandling.

Disse behandlinger har jeg valgt at kalde: Lifecare balance

Jeg tilbyder mange behandlingstyper, og grunden til, at jeg præsenterer dem en for en er, at de fleste klienter i dag, flittigt søger information inden de opsøger en behandler. Og måske har du hørt om en behandlingstype der hjalp fantastisk på en, der havde samme symptomer som dig.