Der er håb for strækmærker

FACTS OM STRÆKMÆRKER

Hvad er strækmærker:

Strækmærker er bristninger i bindevævet, hvor de elastiske fibre i underhuden belastes så hårdt, at de viger fra hinanden, og overhuden giver efter. Der er mange årsager til at strækmærker, og især overvægt, graviditet eller anden hurtig vækst er medvirkende til udviklingen af strækmærker, men også slanke kvinder i god fysisk form kan risikere at få strækmærker.

Man kan forsøge at forebygge strækmærker under en graviditet igennem korrekt ernæring, hvor underhudens elasticitet styrkes gennem sund og varieret kost med ekstra vitaminer og mineraler. Blandt andet har e og C-vitamin stor betydning for dannelsen af kollagen i huden og derfor anbefales man at spise ekstra frugt og grønt suppleret med et eventuelt kosttilskud.

Klinik Lifecare bedst i test i Q Magazine – 5 stjerner ud af 5 mulige.

I 2009 var klinik Lifecare var med i Q Magazine, hvor vi blev bedst i test med 5 stjerner ud af 5

Pia – udvalgt af Q Magazine til at deltage – sagde om behandlingen: 

Det har været en fantastisk oplevelse! Jeg er blevet behandlet tre gange om ugen i 1½ måneds tid sideløbende med egen træning og sund proteinrig kost. Behandlingerne tager godt fat og man kan mærke musklerne arbejde, men der er ingen smerter forbundet med det og så er resultaterne forbløffende! Mine strækmærker er blevet betydeligt pænere og mindre synlige. Derudover har den store gevinst været, at jeg er blevet strammet helt gevaldigt op og jeg er gået en størrelse ned i tøj. Alle mine mavekomplekser er pludselig afløst af stolthed over at have fået et ret flot og stramt maveskind. For første gang siden min graviditet glæder jeg mig til at hoppe i bikinien til sommer! ”