FACTS OM APPELSINHUD

Cellulitis - også kaldet appelsinhud - rammer for det meste kvinder. Det elastiske bindevæv som omgiver underhudens fedtceller er væsentligt blødere og løsere hos den feminine halvdel af befolkningen. Kvinders bindevæv er generelt mere ufleksibelt, så når kvinden tager på i vægt, udvides fedtcellerne i underhuden, hvorefter de har tendens til at bule op mod hudoverfladen, hvilket resulterer i klassisk appelsinhud. Dette er en svaghed i hudens struktur og cellulitis er derfor ikke nødvendigvis et udslag af overvægt, men skyldes at hudcellerne ikke er stærke nok til at opretholde en fast struktur. Anlæg for cellulitis er arveligt.

FÅ DIN CELLULITIS VÆK MED ULTRATONE triolipo-behandling:

  • ULTRALYD: Kavitationsproces og lipolyse gør at fedtcellen nedbrydes, fedtet gøres blødt så kroppen kan omsætte det.
  • BIOSTIMULTATION DETOX: Udrenser affaldsstoffer og fjerne væske.
  • BIOSTIMULATION LIPOLYSE: Nedbryder fedt og Øger kroppens evne til at borttransportere det nu bløde omdannede fedtstof.
  • BIOSTIMULATION ANTICELLULITIS: Øger cirkulation lokalt. Sikrer ny cellulitis ikke gendannes. MICROSTIMULATION (MAGIC GLOVES): Gendanner kollagen og elastasten

DESUDEN KAN VI ANBEFALE:

Såfremt der er tale om dyb cellulitis, opstået i forbindelse med eksempelvis overvægt, anbefaler vi altid en yderst effektiv og slankende kombinationsbehandling mellem infrarød varme og Ultratone biostimulation. Er problemerne yderligere forankret i lavt stofskifte, Øget væskeophobning, anvendelse af P-piller, etc., kan man ligeledes med stor fordel og Øget effekt kombinere med forskellige detoxbehandlinger som Vacuflex, akupunktur, vacuumbehandling o.lign. Spørg gerne din behandler nærmere omkring disse tilbud.

For at opnå det bedste resultat med din behandling, bør du i tillæg gøre følgende:

  • Undgå kulhydrater 24 timer før behandlingen og efter behandlingen (og minimere dette under behandlingen)
  • Drikke 1½ til 2 liter vand på behandlingsdagen
  • Ikke møde op sulten
  • Ikke springe måltider over, eller spise ujævnt over dagen

I behandlingsforløbet får du mulighed for personlig samtale med Line Eriksen, der er ekspert i kost, kosttilskud og livsstil. Som dokumentation og for at følge dit forløb tages der før/efter billeder som vi bruger klinisk.

100% FREMMØDE – EN NØDVENDIGHED:

Vi anbefaler, at du vælger et tidspunkt i dit liv, hvor du ved du vil være istand til at gennem et fuldt forløb. Vi har rigtig gode erfaringer med vores behandlinger – de virker – men vi må også pointere, at man kun opnår de forventede resultater, hvis man følger behandlingsforløbet 100%. Et optimalt fremmøde er således helt essentielt for vores resultater. Vær opmærksom på, at hele denne behandling er en biokemisk proces, hvor kroppen gradvist skal nedbryde, forbrænde og udrense fedtvæv. Dernæst skal den styrke det eksisterende muskelvæv. Dette er en kontinuerlig proces, der kun virker optimalt med de korrekte intervaller. Hvis behandlingen således afbrydes eller hvis man springer behandlinger over, kan vi derfor ikke sikre at vi opnår de forventede resultater.

Hvor ofte skal man havde behandling?

Behandlingen kan udføres 1-3 gange om ugen. Antallet af behandlinger varierer fra person til person, men ca. 6 til 12 behandlinger fordelt over fra 1-2 mdr. (i særlige tilfælde 4 mdr., da vævet skal havde tid til at regenerere under behandlingsforløbet. Vedligeholdelsesbehandlinger er består af infrarød varme og biostimulation på de behandlede områder.