ALTERNATIVET TIL FEDTSUGNING

Punktfedt er områder på kroppen, der ikke umiddelbart lader sig fjerne via div. slankekure eller hård træning. Punktfedt er depoter af fedt, som oftest føles meget hårde.

Jeg har behandlet bl.a. elitesportsfolk som, trods langvarig og hård træning, STADIG kan have punktfedt på kroppen.

 

FUTURA®PRO TRIOLIPO KOMBIPROGRAM MED SYNLIGE RESULTATER ALLEREDE EFTER 1. BEHANDLING.

ÉN BEHANDLING = 3 TIMERS HÅRD TRÆNING

Hos Klinik Lifecare behandler vi med Futura®Pro – en unik teknologi som er kendt for sine enestående resultater. Futura®Pro triolipo behandlingens styrke består i en kombination af ultralyd og biostimulation.

For at opnå optimal forbrænding, detox og dermed markedets bedste resultat, er biostimulation efter ultralyd en absolut nødvendighed. Uden efterfølgende biostimulation vil det være nødvendigt at træne hårdt i 3 timer for at forbrænde det fedt der er opløst under ultralydsbehandlingen. Vi anvender et særligt ULTRATONE-program kombineret med en ULTRALYD specielt til at ramme den primitive fedtcelle og knuse den. Med ultralyd prikkes hul i fedtcellen og fedtet opvarmes så det bliver flydende. Det særlige ULTRATONE program LIPOLYSE (betyder fedtsmeltning) sikre endvidere, at fedtet forbrændes, omsættes og udrenses. Ingen anden maskine har denne egenskab. Kun Klinik Lifecare  har denne kombibehandling, hvor vi ikke anvender vacuummassage, men sørger for at din krop forandres indefra via biostimulation.

KOSTVEJLEDNING FØLGES IFBM. BEHANDLINGSFORLØB

Når vi begynder behandlingen og dermed opløsningen af fedtdepoter, Øges kroppens forbrænding. Spiser du derfor samtidig unødige/overflødige kulhydrater, vælger kroppen at forbrænde disse, i stedet for det fedt vi har opløst. Derfor har vi hos Klinik Lifecare valgt at KOSTVEJLEDNING er en gratis del af behandlingen.

FØR- & EFTERBILLEDER

Hos Klinik Lifecare tager vi – i forbindelse med længere behandlingsforløb – før/efter billeder som anvendes klinisk til at følge resultaterne og sikre, at vi har den fremgang vi forventer.

Book gerne tid til en gratis vurdering. Under denne vil vi også give dig en vurdering af, hvorledes et behandlingsforløb vil kunne se ud, for du kan opnå de resultater du Ønsker. Vi vil samtidig give dig en kort demonstration af Ultratone.

 

ULTRATONE Futura®Pro TRIOLIPO BEHANDLING

 

  1. ULTRALYD – til NEDBRYDNING/OPLØSNING AF FEDT
  2. DETOX OG LIPOLYSE til DETOX – CIRKULATION
  3. MUSKELBIOSTIMULATION for ØGET STOFSKIFTE GENNEM MUSKELSTIMULATION

ULTRATONE ULTRALYD nedbryder fedtvæv ved hjælp af en emulgeringsproces


Cellemembranen, som vibreres ved en bestemt frekvens svækkes termisk og mekanisk, hvilket får den til at kollapse. De kollapsede celler bliver dermed mere modtageligt for eliminering og fjernes gennem lymfesystemet som giftstof og absorberes i blodbanerne, hvor de bruges som energi til muskler.

 

FEDTCELLE FØR OG EFTER ULTRALYD

VIGTIG INFORMATION

Ultralyd er lydbølger ved høje frekvenser, der er uhørlige for det menneskelige Øre. Til kosmetiske behandlinger frarådes at anvende ultralyd med frekvenser lavere end 800 kHz (0,8 MHz), der er forbudt i flere europæiske lande. Ultratone Futura®Pro anvender 3MHz og 1 MHz frekvens.
Obs: Biostimulation må ikke anvendes af patienter med pacemaker.

 

ALTERNATIVET TIL FEDSUGNING

BOOK TID