Calligraf 3D bryn gør det let at se godt ud

Få permanente bryn der klæder dit ansigt og danner ramme om dine øjnen. Et flot naturligt bryn fremhæver dine bedste træk og skaber balance i ansigtet. Med denne 3D calligrafiske teknik får du bryn, der ligner naturlige hår. En flot facon uden at den stjæler hele opmærksomheden fra dit ansigt

Du får: 

  • Bryn der ligner ægte hår
  • Mineralske godkendte pigmenter. Allergitestede og godkendt til brug efter kemobehandling samt immunologiske sygdomme. 
  • Smukke pigmentfarver der ikke bliver røde
  • En teknik der er skånsom ved huden
  • Erfaren certificeret pigmentør og makeupartist
  • Behandling hvor der er sat ekstra tid af til konstant at bedøve
  • Opfølgende behandling og endelig konsultation, hvor der som del af min service, tilbydes tilretning såfremt det er nødvendigt uden det kost ekstra

Bestil tid til din pigmentering  BOOKING online - eller sms/ring 20720731

 

CALLIGRAFISKE BRYN ER ET ÆGTE HÅNDVÆRK.

Jeg arbejder kun med den manuelle pen og skaber et bryn, der ikke ligner en copy/paste skabelon. De bryn jeg skaber, skal ikke kun se naturlige ud, men også fuldende dit personige look. Vi pigmentører, der arbejder med en pen istedet for en maskine, har hvert vort signatur på brynet. Kik derfor på de billeder jeg har vist, så du kan se, om mit håndværk og signatur svarer til de bryn, du gerne vil se dig selv med. 

HVORDAN SKAL DINE BRYN SE UD?

Farve og facon bestemmer du. Jeg vejleder udfra min erfaring. Men jeg skaber de bryn, som vi har aftalt. Husk dog, at der er tale om et håndværk og ikke et klistermærke, jeg sætter på. 

FØRSTE BEHANDLING

Først og fremmest taler vi om: Hvordan er skal dine bryn se ud? Jeg tilbyder at vejlede dig, og stiller dig spørgsmål, som jeg ved vil give mig den information, jeg skal bruge for at sikre, at vi taler samme sprog. Forud for behandlingen tegner brynene på et stykke papir, og herefter tegner jeg brynene med en pen. Vær dog obs på, at det ikke er det samme, som det endelige resultat. De strøg som den calligrafiske pen ridser, er meget mindre end nogen pen kan tegne. Og der er tale om bryn skabt af strøg, der skal ligne hår. Ikke en solid skygge med en ramme. Når jeg fornemmer. at vi forstår hinanden. bliver du bedøvet. Du sidder med denne bedøvelse i ca. 45 min. Jeg giver dig her information om efterbehandlingen, som er ultravigtig for det endelige resultat. 

BEHANDINGEN FOREGÅR SÅLEDES

Behandlingen foregår ved, at du ligger på en briks og jeg arbejder både bagfra og forfra. Under behandlingen vil jeg en gang i mellem give dig et spejl, så du kan følge med. Og måske taler vi om det udtryk brynet skal havde. Jeg arbejder fra side til side for at skabe balance. Det gør også, at huden får ro og den bedøvelse der konstant opfriskes, får mulighed for at virke.

OM DET GØR ONDT?

Du er ikke til tandlægen! Rigtig mange er unødvendige nervøse.  Du bliver bedøvet og mærker små niv. Under behandlingen arbejder jeg fra side til side. Den første gennemgang er den, du mærker mest. Siden lægges ydeerligere et bedøvelsesprodukt på, som fordi der er ridset i huden. går dybere. Herefter er det kun overflade niv, og ikke mere. end hvis du får rettet bryn. Nogle klienteer mærker absolut intet. Og andre bekræfter at de niv jeg taler om. Men fordi jeg sætter ekstra tid af til at hele tiden at vedligeholde bedøvelsen, så kender jeg ingen, der ikke kan holde det ud. 

Eyeliner kan vi bedøve 100%, men til bryn kan der forekomme denne nivende oplevelse.  Jeg arbejder med markedets bedste bedøvelsesprodukter og sparer ikke på dette. Såfremt jeg IKKE bedøvede ville du mærke smerte. Vil du spare 1000 kr og mener at du er så hårhudet, at du sagtens kan tåle behandlingen uden bedøvelse, så er det en mulighed for dig. 

BEHANDLINGSFORLØBET

Pigmenterede bryn er en proces og bygges over 2 behandlinger. Det betyder ikke, at du første gang går ud af døren med halvfærdige bryn. 6 -8 uger efter den første behandling kommer du til kontrol og opfyldning. De endelige hjørner og kanter får deres sidste løft. Der er således også plads til, at du endeligt får dem tilrettet, så du bliver helt tilfreds. 

Når du går fra klinikken modtager du en sms samme information som du fik om efterforløbet og hjemmebehandling. Grunden til jeg sender dette på sms er, at det er min erfaring at udleverede papirer kan blive væk. En sms kan du altid findes og kan læse igen. 

EFTERKONTROL

Hos mig er det således, at jeg inviterer ind til kontrol 6 uger efter efterbehandlingen. Her sikrer jeg mig, at du er tilfreds. Har du behov for yderligere tilretning (der kan være tale om måske 1-3 streger for at få det sidste perfekte fif med), så er dette en del af prisen. 

Hos mig er dette en yderligere service som er inkluderet i prisen. 

HVAD MED FARVEN?

Jeg lytter til dig, til dit ønske, hvad du gerne vil have og bestemt ikke ønsker. Rigtig mange er bange for at deres bryn bliver for mørke. Du får meget gerne min mening, om hvilken farve der vil passe til dig. MEN det er DIG der bestemmer i den sidste ende. Jeg lægger mærke til din egen hudfarve (pigment), øjenfarve, hår og ikke mindst "type". Når man har fået pigmenteret 3D bryn, forekommer der en overskudsfarve. Dvs at farven er mørkere end den vil være, når overskudsfarven falder af indenfor 10 dage. Herefter ses den blivende farve. Mange oplever, at de faktisk godt kan lide en lidt mørkere tone, så når den lidt lysere farve under kommer frem, føler de, at farven er for lys. Hos mig er der derfor en indbygget garanti. At hvis og hvis du ikke er glad for farven, så ændrer jeg den gerne. Dette betaler du ikke ekstra for.

Det er vigtigt for mig, at du bliver glad for dine bryn og efterfølgende også kan sige: Gid jeg havde fået dem noget før. 

Pigmenterede bryn og eyeliner gør en forskel - på den naturlige måde.

Pigmentør Line Colvig Eriksen har pigmenteret egne bryn og eyeliner,og kan så inde for sit eget håndværk.