CALLIGRAF 3D BRYN OG EYELINER

VIL DU OGSÅ GERNE GØRE DE LET AT SE GODT UD?

 

MED PERMANETE BRYN OG EYELINER HAR DU EN HVERDAG HVOR DU: 

..aldrig ser træt og nøgen ud i ansigtet

...ikke skal tegne bryn og eyeliner op

...aldrig skal bekymre dig for om dine bryn eller eyeliner er tværet ud

..har makeup der sidder 24 timer i døgnet

... får løftet hele dit ansigtsudtryk med smukke bryn

---får en perfekt ramme om øjet

---kan være sporty og stadig se frisk og godt ud

 

 

PIGMENTERING AF DINE BRYN OG EYELINER UNDERSTREGER DIT ANSIGT VED AT FREMHÆVE DIN NATURLIGE SKØNHED

 

 

VIGTIGT FOR EN PIGMENTERING ER: 

KVALITET - UDDANNELSE/BAGGRUND OG RESULTAT

KVALITET: NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK. Derfor arbejder jeg kun med de allergitestede 100% naturlige mineralske produkter fra Purebeau. Da jeg har baggrund som alternativ behandler, er det vigtigt for mig at vide, at mit produkt ikke deponerer giftstoffer i kroppen. Med Purebeau ved jeg at jeg tilbyder et produkt, som jeg sundhedsmæssigt kan stå inde for. 

UDDANNELSE OG BAGGRUND: Jeg er uddannet og certificeret af Purebeau.Jeg er desuden makeupartist og har derfor også fokus på det udtryk, som bryn og eyeliner skal have for at klæde dit ansigtet optimalt. Jeg har desuden flere års erfaring som pigmentør og har pigmenteret langt over 500 bryn og eyelinere.

RESULTAT: Et godt resultat fås ved, at jeg ved, hvad du ønsker. Med min baggrund som coach, er jeg desuden ekspert i at stille spørgsmål. Så når du får en pigmentering hos mig, har jeg sørget for, at vi forstår hinanden. At jeg helt præcis ved, hvad dine behov er. Og du helt præcist ved, hvad pigmentering af bryn og/eller eyeliner går ud på. 

 

Hos KLINIK LIFECARE får du desuden: 

OPTIMAL BEDØVELSE:  Jeg sætter ekstra tid af til at sørge for, at du er optimal bedøvet: Jeg kan pigmentere eyeliner SMERTEFRIT uden hævede øjne og gener efter. Ved bryn oplever enkelte at det "niver". Her er sat ekstra tid af til konstant at vedlligeholde bedøvelsen, så du kan slappe af under behandlingen og vævet ikke bliver irriteret af smerten. 

GRATIS OPFØLENDE KONTROL: 6. uger efter efterbehandlingen inviterer jeg til kontrol, hvor jeg kikker i forstørrelsesglas og sikrer, at pigmentet har deponeret sig som forventet. Desuden kontrollerer jeg, at symmetrien er på plads. Såfremt jeg finder, at der mangler bare 1-3 små streger, for at resultatet er tilfredsstillende, så tilbyder jeg at booke en tid til denne korrektion - GRATIS. (Fravælger man efterkontrol eller ikke møder op, så bortfalder denne garanti)

Læs mere om pigmentering af bryn:  Bryn med 3D-effekt

Læs mere om pigmentering af eyeliner: Perm eyeliner

Priser: Bryn og Eyeliner