Skønhed - livskvalitet - sundhed. Indeni og udenpå

Klinik Lifecare er skabt for at kunne bidrage med godt helbred, optimal energi, velvære, livskraft og glæde, indre såvel som ydre

PÅ DEN SUNDE MÅDE

Livet er kort og lykken er lang... og smuk. Så når du går på opdagelse i udbudet af behandlinger hos Klinik Lifecare, vil du opleve en stor variation af behandlingstilbud.

Østens viden og behandlingsmetoder kombineres her med vestens teknologi. En stærk krop og emotionel styrke og indre kraft

Jeg sigter mod at optimere  energi og livskvalitet, bidrage til godt helbred og vitalitet. Igennem årtier har jeg tilegnet mig viden med det ene ben i den alternative behandlings tilgang, har jeg der med passioneret interesse søgt de behandlingsmetoder, der gør brug af den holistiske tankegang. Med det andet ben har jeg kvalificeret mig med coaching, psykoterapi, personlig træning og kostvejledning. Fordi jeg er overbevist om at når livet kalder på forandring og optimering, så rammeer det et al disse områder ... eller flere på en gang. 

 

Velkommen til. Tag et kik rundt på hjemmesiden.

 

KLinik LIfecare ligger i Holte, på Gl. Holtevej 106B, 2840 Holte. Let at finde, parkering  lige ved døren og busstopsted lige overfor. 

 

Glæder mig til at modtage dig i min klinik

Line Colvig Eriksen